O nama

Ukratko o nama

Salon Piedi je mesto gde možete dobiti besprekornu pedikirsku i podološku uslugu, o čijem kvalitetu govori dugogodišnje iskustvo mnogih zadovoljnih  pacijenata. Natalija Vujanić je i srce i duša salona, motor pokretač i neumorna radilica, čija neutanaziva profesionalna i lična potreba za savršenstvom, neiscrpna radoznalost i otvorenost uma u stremljenju ka suštinskom razrešenju problema svakog pacijenta na najbolji, najbezbedniji i najudobniji a bezbolan način, uvodi i kod nas najsavremenije evropske podološke firme, pristupe i preparate.

Dugogodišnje iskustvo u pedikir salonu u Dragoslava Jovanovića predstavlja  neiscrpnu riznicu znanja iz prakse, što je bila najbolja startna osnova u pozivu koji je očigledno izabrao nju pre nego je i sama bila svesna te kompatibilnosti i suštinske svrhe njenog postojanja.

Saradnja sa lekarima

Saradnja sa lekarima ortopedima, dermatolozima ali i internistima koji se susreću s komplikacijama u okviru bolesti kao što je na primer dijabet, govori o visokoj profesionalnosti i pažljivom pristupu svakoj osobi. Upravo dobro obavešteni ortopedi  i upućuju pacijente u salon na tretman zbog komplikovanih infekcija, uraslih noktiju i ostalih podološko-pedikirskih problema.

Nekada se iza naizgled malog pedikirskog problema mogu sakriti ozbiljnije bolesti vaskularnog i endokrinog sistema, što će nepogrešivo biti prepoznato zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i predanom radu našeg profesionalnog medicinskog pedikira. Bakterijske i gljivične infekcije, koje nisu retkost, ne shvataju se olako, već se uz mikrobiološku obradu, briseve i antibiograme leče adekvatno, kako se ne bi ugrozilo zdravlje pacijenata, koji možda i nisu svesni problema koje imaju.

Po čemu je Piedi jedinstven i prepoznatljiv

Pravilna dijagnostika i upućivanje na dalje ispitivanje, pre odlaska na kozmetičke tretmane, je pristup koji  salon Piedi izdvaja od svih drugih salona koji se bave pedikirom, s obzirom da je salon Piedi sa medicinske tačke gledišta jedini  u Beogradu, pa i šire, koji svoju delatnost obavlja po svim svetskim normama, uz poštovanje principa sterilizacije asepse i antisepse.

Inovativnosti i lični uspesi

Nakon više od 30 godina profesionalnog pristupa ovom poslu, salon Piedi je postao ovlašćen promoter nemačke kompanije Gehwol, jedne od najpoznatijih kuća u oblasti pedikir-manikir, koja se bavi proizvodnjom i prodajom preparata vrhunskog kvaliteta, namenjenih u medicinsko – kozmetičke svrhe, pa se i veći deo usluga koje pruža salon Piedi obavlja upravo proizvodima Gehwol.

Takođe, salon Piedi ima zvaničnu saglasnost od strane Medico pharm service, generlnog zastupnika proizvoda nemačkih kompanija Gerlach Technik, kao i već pomenute kompanije Gehwol, i postao ovlašćeno lice za obuku u radu Gerlach tehnikom i električnih Gerlach aparata. Stoga, salon Piedi nudi mogućnost obuke u vidu organizovanih grupnih edukacija, na kojima prenosi svoje znanje u oblasti medicinskog pedikira.

Želimo da Vam predstavimo novi, jedinstveni, samoregulišući Naspan platinum sistem za korekciju nokta. Ovo je sistem koji su razvili Inge Radojičić, Herman Burtlmair i Norbert Kors kako bi pružili korektivni sistem koji možete koristiti na uraslim noktima bez mnogo pripremnog posla.

Salon PIEDI organizuje obuku za inovativnu tehniku Gehwol – Gerlach Naspan platinium proteza protiv urastanja noktiju. Seminar vodi Gehwol – Gerlach – ov vodeći educator i inovator u ovoj oblasti, podolog – edukator INGE RADOJIČIĆ.

Foto5
Naspan Platinium Sistem 2
Urkunde
Teilnahmebescheinigung